Den nye regnskabslov kræver et regnskabsprogram der kan huske

Når den nye lov for danske firmaers regnskabs pligter er rullet fuldt ud vil det være op til det enkelte firma at kunne bevise at der er styr på både tal og billag.

Det betyder i realiteten at alle skal have et online regnskabsprogram der lever op til de danske regler og love.  Det betyder også at det bliver sværere at lave sorte penge uden om skat og at det ikke længere er muligt at undskylde sig med at kvitteringer og billag er blevet væk, eller at der er delbetalinger der ikke kan redegøres for.

Der er dem der mener at det er en extra udgift for danske virksomheder, men min påstand er at alle vil spare så meget tid på at lave et oprigtigt lovligt regnskab hvis de bruger et regnskabsprogram, frem for at prøve at gøre det lovligt med parpir eller excel.

Jeg har også meget svært ved at forstå de revisorer der mener det er billigere at få dem til at  lave alting i hånden frem for at udnytte computere og deres mange fordele, det skulle være underligt om lige præcis regnskab skulle være anderledes…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *